PONIEDZIAŁEK  28.04.2025 r.

 

Śniadanie  Pieczywo mieszane  z masłem, serem żółtym, szynką, papryką, kakao,  herbata z miodem i cytryną,

Przekąska: jabłko

Obiad: Zupa jarzynowa na mięsie z zieleniną, „Łazanki” z mięsem mielonym i kapustą kiszoną gotowaną, herbata miętowa

Podwieczorek :Musy wieloowocowe 100%, chrupki kukurydziane, herbata

Podwieczorek II:   Kanapki z masłem i szynką, herbata

zawiera alergeny:

    białka mleka    

    krowiego, seler,  gluten, kakao

 

 

WTOREK  29.04.2025 r.

 

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem,  szynką, jajkiem, pomidorem kawa inka na mleku , herbata  z miodem i cytryną,

Przekąska: rzodkiewka

Obiad: Zupa fasolowa na mięsie z   włoszczyzną  i zieleniną, ryz na mleku z jabłkami prażonymi i bitą śmietaną, kompot owocowy

Podwieczorek:  chałka, sok tłoczony 100% z jabłek i rabarbaru

Podwieczorek II:  Kanapki z szynką i sałatą, 

zawiera alergeny:

    białka mleka    

    krowiego,  

    gluten, jaja, seler

 

 

ŚRODA 30.04.2025r.

 

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami śniadaniowymi,pieczywo mieszane  z masłem, dżemem morelowym, szynką, sałatą, herbata z miodem i cytryną,

Przekąska:  marchew

Obiad: Schab wp pieczony w sosie własnym, surówka z kapusty młodej, ziemniaki z zieleniną, kompot owocowy

Podwieczorek: Jabłko, wafle zbożowe,  herbata

Podwieczorek II:  Kanapki z szynką i sałatą, herbata

zawiera alergeny:

    białka mleka    

    krowiego,

    gluten,  , kakao