|
PONIEDZIAŁEK 28.04.2025 r. |
Śniadanie Pieczywo mieszane z masłem, serem żółtym, szynką, papryką, kakao, herbata z miodem i cytryną,
Przekąska: jabłko
Obiad: Zupa jarzynowa na mięsie z zieleniną, „Łazanki” z mięsem mielonym i kapustą kiszoną gotowaną, herbata miętowa
Podwieczorek :Musy wieloowocowe 100%, chrupki kukurydziane, herbata
Podwieczorek II: Kanapki z masłem i szynką, herbata
zawiera alergeny:
białka mleka
krowiego, seler, gluten, kakao
|
WTOREK 29.04.2025 r. |
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, szynką, jajkiem, pomidorem kawa inka na mleku , herbata z miodem i cytryną,
Przekąska: rzodkiewka
Obiad: Zupa fasolowa na mięsie z włoszczyzną i zieleniną, ryz na mleku z jabłkami prażonymi i bitą śmietaną, kompot owocowy
Podwieczorek: chałka, sok tłoczony 100% z jabłek i rabarbaru
Podwieczorek II: Kanapki z szynką i sałatą,
zawiera alergeny:
białka mleka
krowiego,
gluten, jaja, seler
|
ŚRODA 30.04.2025r. |
Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami śniadaniowymi,pieczywo mieszane z masłem, dżemem morelowym, szynką, sałatą, herbata z miodem i cytryną,
Przekąska: marchew
Obiad: Schab wp pieczony w sosie własnym, surówka z kapusty młodej, ziemniaki z zieleniną, kompot owocowy
Podwieczorek: Jabłko, wafle zbożowe, herbata
Podwieczorek II: Kanapki z szynką i sałatą, herbata
zawiera alergeny:
białka mleka
krowiego,
gluten, , kakao